Miben segíthetünk?

Hibabejelentő:

Amennyiben Önnek bármilyen problémája, meghibásodása van klímaberendezésével, azt elektronikus úton is bejelentheti.

A bejelentés a rögzítést követően azonnal megjelenik ügyfélszolgálatunknál mind elektronikus, mind nyomtatott formában.

 

Amennyiben az Ön berendezése, klímarendszere a COOL Klímatechnikától származik, a bejelentés bekerül a szervizfeladatok közé, és azt - figyelembe véve a készülékkel kapcsolatos garanciális, garanciaidőn túli illetve szerződéses javítási és karbantartási kötelezettségeinket - a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.

 

Ha Ön nem tőlünk vásárolta a készüléket, és szerződéses kapcsolatban sem állunk, akkor előzetesen telefonon egyeztetünk Önnel. Leegyeztetjük, hogy műszaki, alkatrész beszerzési kompetenciánk kiterjed-e az Ön problémájára, illetve hogy mennyi időn belül és milyen díjazásért tudjuk elkezdeni a hiba megoldását.

Amennyiben ez megfelel Önnek, a bejelentés bekerül a szervizfeladatok közé.

Itt tudja kitölteni a hibabejelető formunkat.

Vagy kérem hívja a 06-20-940-9401 telefonszámot vagy írjon az info@coolklima.hu e-mail címre.

 

Karbantartási igény:

A klíma és légtechnikai berendezések tartós, megbízható üzemének egyik alapfeltétele a rendszeres karbantartás. A COOL Klímatechnika ezt a feladatot pontos nyilvántartások, kidolgozott folyamatok és ellenőrizhető anyagok felhasználásával folytatja.

 

Amennyiben Ön szerződéses kapcsolatban áll cégünkkel, és a karbantartást a szerződés szerinti időponttól eltérően vagy annál sűrűbben szeretné kérni, itt jelezheti ezt a részünkre.

 

Amennyiben az Ön készülékét a COOL Klímatechnika építette be, de nincs szerződéses kapcsolatunk a karbantartások elvégzésére, itt kérheti eseti alkalommal annak elvégzését.

 

Ha Ön még nem állt kapcsolatban cégünkkel, de szeretne egy rendszeres és magas színvonalú megoldást találni légkondícionálójának karbantartására, igényét szintén itt jelezheti. Eseti karbantartási igényeket kapacitásaink függvényében tudunk vállalni, de folyamatos karbantartási szerződés megkötése esetén garantáltan biztosítjuk a folyamatos megjelenést nem általunk értékesített és telepített berendezések esetén is.

Kérem hívja a 06-20-940-9401 telefonszámot vagy írjon az info@coolklima.hu e-mail címre.

 

Egyéb ügyfélszolgálati kérdések:

Kérjük, amennyiben a javítási és karbantartási szolgáltatásunkon kívüli, egyéb kérdésben kíván hozzánk fordulni, jelezze ezt az info@coolklima.hu e-mail címen.

 

Hogy mik lehetnek ezek a kérdések? Csak néhány a teljesség igénye nélkül:

  • Szakértői vélemények
  • Nem komforthűtéssel (pl. technológiai hűtéssel) kapcsolatos kérdések.
  • Beszabályozásokkal kapcsolatos kérdések
  • Teljesítményproblémákkal, teljesítményméréssel kapcsolatos kérdések.